top of page

B i o g r a f i e

Nathanja Mulder zingt, schrijft en spreekt met passie en een openheid die ontwapenend is. Haar eigen geschreven liederen komen rechtstreeks uit haar hart en haar muzikale medewerking is persoonlijk, puur en warm. 

 

ACHTERGROND 

De liefde voor zingen en muziek was er bij Nathanja al op jonge leeftijd. Maar de droom om zelf te zingen voor God ontstond toen ze op 10-jarige leeftijd een concert van The Continental Singers bijwoonde en bij het koor op het podium mocht staan om een liedje mee te zingen. Na afloop van het concert wist ze het zeker: dit wilde ze later ook.

 

In 2002 riep God haar om een half jaar stage te gaan lopen aan Rosebud School of the Arts in Rosebud, Alberta. Dit werd uiteindelijk de plek waar de passie voor het zingen voor God helemaal oplaaide en haar zangbediening meer gestalte kreeg. Nathanja heeft jarenlange podiumervaring opgedaan door het zingen in diverse koren, aanbiddingteams, Homecoming NL en de Rosebud Dinner Music groep. Tevens maakte ze in haar oude gemeente jaren deel uit van het aanbiddingsteam als aanbiddingsleider.  Sinds medio 2017 zet Nathanja zich ook in als zanger en aanbiddingsleider bij kerken in de regio waar extra ondersteuning nodig is binnen de muziekteams. 

 

MUZIEKSTIJL 

Nathanja’s eigen geschreven Engels- en Nederlandstalige liedjes zijn gebaseerd op eigen ervaring en zijn voornamelijk te typeren als luisterliedjes. Daarnaast beschikt Nathanja over een divers bestand van instrumentale backingtracks van opwekkingsliederen en bekende worship en gospelsongs waarmee ze de zangdienst bij u kan verzorgen.

Kom bij Mij, dat is wat Gods Vaderhart roept naar de wereld. Het is ook precies wat de in 1979 geboren singer-songwriter Nathanja Mulder uit Nederland met haar muziek wil uitdragen: dat God ernaar verlangt dat mensen bij Hem komen. 


Nathanja Mulder komt graag bij u zingen! Ook werkt ze graag mee aan vrouwenbijeenkomsten door het delen van een overdenking indien gewenst aangevuld met haar liedjes. Of deelt ze haar persoonlijke getuigenis, apart of als een rode draad door haar optreden. Daarnaast is het ook mogelijk dat ze als aanbiddingsleider uw eigen muziekteam ondersteunt. Maar u kunt haar ook vragen om te komen (s) preken.

Voor verdere praktische informatie rondom het boeken van Nathanja download u hier het boekingsformulier.

NN.jpg

Dragan en Biljana Manev
Nathanja werkt op basis van giften die ten goede komen aan Ten UK, t.a.v. Dragan en Biljana Manev. Een Macedonisch echtpaar die ze in 2022 leerde kennen tijdens een reis naar dit prachtige land, waar ze tevens heeft gezongen in een paar kerken.
Ze was niet alleen geraakt door de nood in het land, maar vooral ook door de oprechtheid en het hart dat dit echtpaar heeft. En hun verlangen om om te zien naar de zwakken en het verspreiden van het evangelie. U kunt ook rechtstreeks een gift overmaken aan Dragan en Biljana.

 

Comité Gemeentehulp Israël
Een ander doel dat Nathanja een warm hart toedraagt is een stichting waar haar vader (Henk Mulder + 19/01/24) één van de pioniers voor was.
U kunt op de website zelf een keuze maken aan welk project u wilt doneren
Online doneren | Comité Gemeentehulp Israël (comitegemeentehulpisrael.nl)
 

bottom of page